CUM POT DEVENI MEMBRU AISE 2023-2024?

14/07/2021

VĂ INVITĂM SĂ DEVENIȚI MEMBRI AISE PENTRU 12 LUNI

CARE VOR FI AVANTAJELE ?

  • Membrii sunt abonați la revista digitală lunară cu resurse și oportunități: granturi, proiete educaționale, parteneriate, formări, webinare, traininguri și workshopuri.
  • Membrii primesc lunar certificate digitale pentru studierea diverselor instrumente digitale de predare-învățare-evaluare – în total peste 100 de platforme web.
  • Membrii beneficiază de consultări individuale atunci când participă la procesul de atestare / gradație.
  • Membrii pot publica articole în Revista digitală „Platforme Educaționale Online” (ISSN 2587-4357) www.platformeonline.md/revista-platforme-educationale-online.
  • Membrii vor fi implicați în programe de parteneriate educaționale coordonate cu organele locale de specialitate, pentru a primi credite pentru dosarul de atestare / gradație.
  • Membrii vor primi pe email modele de proiecte de lungă durată, scenarii didactice, exemple de proiecte care au primit finanțare de la donatori, ghiduri și articole de specialitate.

CUM POT DEVENI MEMBRU? 

(1)Achitați cotizația de membru online și (2) expediați dovada plății și cererea de aderare la platformeeducationaleonline@aise.md

Cadrele didactice din Republica Moldova – dați click pe butonul din partea de sus a site-ului.

CEREREA DE ADERARE (Cererea poate fi descărcată AICI) 

Cadrele didactice din R0mânia – achitați conform datelor bancare de mai jos.

Descărcați, completați și expediați pe email (platformeeducationaleonline@aise.md) CEREREA DE ADERARE (Cererea poate fi descărcată AICI)